Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339

Welkom

Welkom op de site van Paws from Russia. Sinds 2012 houden wij ons zich bezig met het redden van honden uit Rusland. Het begon allemaal met één vrijwilliger in Nederland en één vrijwilliger in Rusland. Inmiddels zijn wij ontzettend gegroeid, daar zijn wij natuurlijk erg trots op! We werken met een team mensen waarbij het welzijn van de hond altijd voorop staat. Voor meer informatie over onze stichting kunt u terecht bij 'over ons'

Indien u een vraag of een opmerking heeft over één van de honden, neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier of via de mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk (in elk geval binnen 24 uur) contact met u op. Als u een hond wenst te adopteren, kunt u het intake-vragenformulier invullen.


Doneren met uw online aankopen!

Wie bestelt er wel eens online? Iedereen toch wel. Wat is er dan leuker om met je bestelling ons goede doel te steunen? Dat kan nu als je via onderstaande link naar naar de webwinkel van je keuze gaat. Bij bestelling van een artikel wordt Paws from Russia dan automatisch gesponsord. Een bedrag aan ons doneren mag natuurlijk altijd (graag!), kijk daarvoor onderaan deze pagina.

SponsorKliks, gratis sponsoren!


Shelter 'PovoDog' van Ksenia

Ksenia, één van onze Russische vrijwilligers, heeft in Rusland een opvang opgericht voor zwerfhonden. PovoDog is het eerste privé-asiel in Sotsji, gecreëerd met de steun van de Oleg Deripaska Foundation "Volnoe Delo". PovoDog vangt momenteel meer dan 200 zwerfhonden op, zowel puppy's als ook volwassenen honden. De meeste dieren zijn gevonden door vrijwilligers in een weeshuis bij de Olympische faciliteiten in Sochi. Uiteraard is het de missie van PovoDog om voor elk dier een liefhebbend thuis te vinden. Via deze link kunt u meer lezen over deze opvang.
Tip: om het Russisch te vertalen naar Nederlands kunt u met de rechtermuisknop klikken op de pagina en kiezen voor 'vertalen in het Nederlands'.

nieuws!


Lily heeft een warm mandje gevonden in Duitsland.

Lieve Lily, gek op sneeuw, heeft een baasje gevonden in Duitsland.

Lees meer

Op 27 mei organiseren wij weer een gezellige en informatieve wandeling!

Deze wandeling is voor iedereen die mee wil. Natuurlijk voor mensen die al zo’n lieve Rushond hebben, maar ook voor mensen die graag een Rushond willen adopteren. Om zo al enkele ervaringen te kunnen opdoen

Lees meer

Makar en Frosya zijn geplaatst in Duitsland.

De lieve Sharpei-kruising pups hebben een warm plekje gevonden bij een baasje in Duitsland.

Lees meer

Jess heeft haar gouden mandje gevonden.

Het witte teefje Jess is geadopteerd door een gezin in Rusland!

Lees meer

Jorik heeft een gouden mandje!

Vorige week is het nieuwe baasje een aantal keer langsgeweest voor een kennismaking met deze beer. Dat is erg goed gegaan en er leek meteen sprake te zijn van een klik. Volgende week gaat Jorik definitief bij zijn nieuwe baasje wonen. 

Lees meer

Sponsors


De oprichter van stichting Paws from Russia
maakt zelf anti ontsnappingstuigen. Hiermee
willen we voorkomen dat honden door angst
uit hun halsband ontsnappen. U kunt hier meer
lezen over het anti ontsnappingstuig.


Hondenschool Hondenmaatje staat in goed contact met de vrijwilligers van Paws from Russia. Bij gedrags- of trainingsvragen staat zij voor ons klaar. 


Charlotte Phebe is gespecialiseerd in wetenschappelijke teksten over de emoties en de psychologie van de hond. De afgelopen jaren heeft zij artikelen en boekrecensies geschreven voor het landelijke tijdschrift Hondenmanieren. Nu schrijft ze voor het blad 'Onze Hond' en voor de informatieve site 'Doggo'. Daarnaast heeft Charlotte een aantal honden van Paws from Russia geadopteerd en staat ze altijd klaar met tips & trucs.


Cindarella's Creations handgemaakte riemen en halsbanden naar wens. Diverse materialen en kleuren mogelijk. Vanwege de unieke samenstelling van elk product overleggen wij samen met u de prijs.