Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339

Naam: Abba
Geslacht: teef
Geboren: +/- september 2018
Schofthoogte: 45 cm
Gesteriliseerd: ja
Gezondheid: goed

Houding t.o.v. volwassen: goed
Houding t.o.v. kinderen: goed
Houding t.o.v. andere honden: goed   
Houding t.o.v. katten: goed
Kan enkele uren alleen zijn: kan wel even alleen zijn, maar nog niet zolang. Het zal in nieuwe omgeving weer opnieuw wennen zijn

Zindelijk: zo goed als, zijn nog aan het trainen hierop
Loopt aan de riem: ja
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Dominant: nee
Jachtgedrag: onbekend

Over Abba’s achtergrond is weinig bekend. Abba zat in een kleine opvang waar onze vrijwilligster Inna haar heeft opgehaald om Abba een betere kans op een thuis te geven.

Abba is een husky mix, geboren in september 2018, ze doet het heel erg goed in de opvang waar ze nu is. Ze gaat goed om met de katten en de andere honden die in de opvang zijn. Abba is graag in de buurt van mensen groot en klein, ze is bijna zindelijk (op een paar ongelukjes na) en gaat graag mee wandelen. We vragen natuurlijk wel om Abba tijd, rust en liefde te geven om aan haar nieuwe thuis/familie te wennen.


Abba is in principe klaar om naar haar nieuwe familie in Nederland te gaan, ze is gesteriliseerd en heeft haar inentingen gehad. Gunt U dit meisje met haar kleine handicap haar liefdevolle thuis, stuur dan vooral een mailtje naar ons en wie weet kan Abba gaan genieten van het leven samen met U.

Belangrijke informatie over Abba:

Abba haar linkerpoot is minder ontwikkeld dan haar rechterpoot, haar ellebooggewricht “klapt” de andere kant op. Ze heeft hier helemaal geen last van en geniet, ondanks haar pootje volop van het leven. Ze rent en speelt gewoon net als elke andere hond.

Waarschijnlijk is dit een aangeboren afwijking maar dit kan niet met zekerheid gezegd worden. In augustus gaat Abba naar een specialist om te kijken wat er precies met haar pootje aan de hand is en of er iets aan gedaan kan worden.

Tot die tijd kunnen wij dus niet met zekerheid zeggen wat er precies aan de hand is of dat er iets met haar pootje is gebeurt maar wij willen U wel alvast aan Abba voorstellen en misschien zegt U wel, wat wij ook vinden, Abba is prachtig en ik wil haar een kans geven op een beter leven.