Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860
Cora +31 6 22830339

Naam: Barnie
Geboren: +/- eind 2016
Geslacht: reu
Grootte: +/- 60
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: ja
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Enthousiaste Barnie op zoek naar een forever home

Barnie is een gecastreerde reu, hij is geboren in 2016. Barnie is ongeveer 60 cm groot en weegt rond de 30 kilo. Hij is gevonden in de buurt van een metrostation als pup. Inmiddels is hij uitgegroeid tot flinke jongen en is ondergebracht in een kleinschalig shelter.

In het shelter doet Barnie het goed. Hij is een enthousiaste jongen en gek op spelen met een bal of dergelijke. Hij vindt wandelen erg leuk en loopt netjes aan de riem. Volgens de verzorgers kan hij goed overweg met de andere honden en ook katten zou geen probleem geven. Wel willen we melden dat dit in een nieuwe situatie altijd even weer wennen kan zijn.

Het is onbekend of Barnie al even alleen thuis kan zijn, in het shelter is hij namelijk nooit alleen. Hij reageert goed op mensen in het algemeen groot en klein. Hij kan iets jachtgedrag vertonen maar volgens de verzorgers is dit wel af te leiden met wat lekkers. Hij is erg intelligent en kent al enkele trucjes.


We zoeken voor Barnie zijn forever home, een plek waar hij lekker de ruimte heeft. Bij actieve personen die lekker met hem aan de slag willen gaan. Barnie heeft niet genoeg aan alleen een blokje om.

De adoptiebijdrage is 290,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gecastreerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.