Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339

Naam: Barnie
Leeftijd: +/- november 2016
Geslacht: reu
Hoogte: 60 cm
Gewicht: 30 kg
Geneutraliseerd: ja
Ras: mix
Gezondheid: goed

Omgang met:
Volwassenen: goed
Kinderen: goed
Katten: goed
Honden: goed

Alleen zijn: Onbekend omdat Barnie in een klein shelter woont.
Auto: prima
Zindelijk: ja
Riem: loopt goed mee
Angstig: nee, moedig eerder.
Aanhankelijk: ja, houdt van knuffelen
Dominant: nee
Jachtinstinct: Ja, maar kan goed worden afgeleid met lekkertjes.

Barnie is een gecastreerde reu van ongeveer 2 jaar (geboren in 2016). Hij is ongeveer 60 cm groot en weegt rond de 30 kilo. Hij is gevonden in de buurt van een metro station als pup. Inmiddels is hij uitgegroeid tot flinke jongen en is ondergebracht in een kleinschalig shelter.

In het shelter doet Barnie het goed. Hij is een enthousiaste jongen en gek op spelen met een bal of dergelijke. Hij vind wandelen erg leuk en loopt netjes aan de riem. Volgens de verzorgers kan hij goed overweg met de andere honden en ook katten zou geen probleem geven. Wel willen we melden dat dit in een nieuwe situatie altijd even weer wennen kan zijn.

Het is onbekend of Barnie al even alleen thuis kan zijn, in het shelter is hij namelijk nooit alleen. Hij reageert goed op mensen in het algemeen groot en klein. Hij kan iets jachtgedrag vertonen maar volgens de verzorgers is dit wel af te leiden met wat lekkers. Hij is erg intelligent en kent al enkele trucjes.

We zoeken voor Barnie zijn forever home, een plek waar hij lekker de ruimte heeft. Bij actieve personen die lekker met hem aan de slag willen gaan. Barnie heeft niet genoeg aan alleen een blokje om.

De adoptiebijdrage is 290,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.