Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Bee
Geboren: augustus 2018
Geslacht: teef
Grootte: +/- 55
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: onbekend
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja, wel 3 keer per dag wandelen
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Lieve Bee wil graag een nieuw warm thuis.

Bee is een gesteriliseerd teefje van ongeveer 1,5 jaar (geboren medio augustus 2018). Ze is zo’n 55 cm en weegt ongeveer 20 kilo. Bee heeft altijd een baasje gehad, helaas toen die kwam te overlijden is het huis verkocht en werd Bee naar het asiel gebracht om te laten inslapen. Onze vriijwilliger heeft haar daar net op tijd voor kunnen behoeden. Nu leeft ze in een kleinschalig shelter met diverse honden van verschillende leeftijden en wacht op een nieuw warm thuis.

Bee is een lieve aanhankelijke hond, die vanwege het gebeurde wel eerst even een beetje terughoudend kan zijn. Maar als ze doorheeft dat alles goed is komt ze graag knuffels halen. Met de honden in het shelter gaat het goed, echter kunnen we niet zeggen hoe het met katten zou gaan.

In het shelter is ze zindelijk mits ze voldoende uitgelaten word. Bee is blij als ze met haar gaan wandelen. Ze loopt netjes kalm aan de riem.


We zoeken voor Bee een nieuw warm thuis, waar ze de liefde krijgt die ze verdiend. Ze is jong en actief dus het zou leuk voor haar zijn als men na de gewenning periode ook lekker met haar bezig zullen gaan. Denk aan lekkere lange wandelingen of misschien zelfs wel een leuke actieve training.

De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.