Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339

Naam: Bella
Leeftijd: +/- 2016 / 2017
Geslacht: teef
Grootte: +/- 55 á 60 cm
Geneutraliseerd: ja
Gezondheid: goed
Houding t.o.v. volwassenen: goed
Houding t.o.v. kinderen: goed
Houding t.o.v. andere honden: goed
Houding t.o.v. katten: goed
Kan enkele uren alleen blijven: zal langzaam aangewend moeten worden
Zindelijk: ja, maar kan bij aankomst wel weer even opnieuw moeten leren
Loopt aan de riem: ja
Angstig: nee, maar kan in het begin wel beetje voorzichtig zijn
Aanhankelijk: ze komt af en toe voor een knuffel, maar kan dan ook weer naar haar eigen plek gaan
Jachtgedrag: nee
Dominant: nee


Bella is op straat gevonden door onze vrijwilligster en aangezien ze het vermoeden hadden dat ze een baasje had, zijn ze direct op zoek gegaan naar de eigenaar van Bella. Jammer genoeg zijn alle pogingen mislukt om Bella weer bij haar baasje te krijgen vandaar dat ze nu haar eigen baasje in Nederland zoekt.

De leeftijd van Bella wordt geschat op 2 á 3 jaar, geboren rond eind 2016. Ze is een mixje van +/- 30 kilo met een schofthoogte van 55 cm. Bella is gezond verklaard door de dierenarts. Het enige euvel wat ze heeft is, dat ze af en toe mank loopt. Dit komt door een oude breuk in haar poot maar hier heeft ze geen last van. We zoeken voor Bella dan ook geen actieve familie, Bella houdt van rustige wandelingen en lekker spelen met zachte knuffels en lekker luieren. Ze komt af en toe even een aai over haar bol halen en een knuffel en gaat dan weer door met haar “eigen ding”.

Bella is niet angstig eerder een beetje voorzichtig in nieuwe situaties en met nieuwe mensen maar gaat goed om met mensen (klein en groot) en andere honden. Ze leeft nu ook samen met een reutje en teefje en dat gaat prima. Ze kan al prima een poosje alleen thuis blijven en loopt netjes mee aan de riem. Wel willen we vragen om Bella tijd en rust te geven om aan alle nieuwe dingen in haar leventje te wennen.

Bella is ondertussen gesteriliseerd en heeft al haar inentingen gehad en een chip en is er helemaal klaar voor om haar reis en haar nieuwe toekomst in Nederland te beginnen.

De adoptiebijdrage is 290,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.