Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860
Cora +31 6 22830339

Naam: Bella en Malati (Tweeling)
Geboren: December 2018
Geslacht: teef
Grootte: +/- 45
Gesteriliseerd/Gecastreerd: nog niet
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: ja
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Tweeling Bella en Malati zoeken samen hun eigen thuis

Wij, Team Paws from Russia weten dat dit een zware taak zal worden maar wij gaan deze uitdaging niet uit de weg: Wij zoeken namelijk voor de mooie Bella en Malati samen een thuis.

Bella en Malati zijn door onze vrijwilligster gevonden in het bos, geen baasje te bekennen dus zij heeft ze onder haar hoede genomen. De tweeling is geboren in december 2018. Bella en Malati doen het in de opvang heel erg goed, ze spelen graag met elkaar maar ook met de andere honden. Ze leven nu samen met een kitten en die vinden ze ook allebei leuk. Onze vrijwilligster geeft aan dat beide honden goed te trainen zijn. Ze kennen de basiscommando’s al en doen hun behoeftes netjes buiten. Bella en Malati lopen netjes mee aan de riem en houden er dan ook van om lange wandelingen te maken. Alleen thuis blijven is ook geen probleem. Wij vragen natuurlijk wel om Bella en Malati de tijd en rust te geven om aan hun nieuwe baasje/omgeving te wennen.

Bella en Malati hebben hun vaccinaties allemaal gehad en worden binnenkort gesteriliseerd en dan zijn ze klaar om hun reis naar Nederland te beginnen.


Bent U degene die Bella en Malati samen hun welverdiende thuis wil geven en durft U de uitdaging aan te gaan, laat het ons dan weten via een mail. Wie weet bent U dan binnenkort de trotse eigenaar van deze mooie tweeling Bella en Malati.

De adoptiebijdrage is 290,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.