Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860
Cora +31 6 22830339

Naam: Bronya
Geboren: Winter 2019
Geslacht: teef
Grootte: +/- 50
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: ja
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Jonge Bronya op zoek naar een eigen thuis.

Bronya is gevonden bij een tankstation waar ze liep te bedelen om aandacht. De eigenaar van het tankstation wilde niet dat ze daar bleef en heeft haar naar het shelter van onze vrijwilliger Ksenia gebracht.

Bronya is een teefje van ongeveer 7 maand (geboren zomer 2019). Ze is inmiddels gesteriliseerd en heeft alle entingen gehad die nodig zijn. Ze is ongeveer 50 cm groot en zo’n 18 kilo. In het shelter gaat het erg goed met haar, ze is gek op alles en iedereen. Ze is speels en leergierig.

Bronya loopt al netjes mee aan de riem en is zindelijk. Ze is nog erg jong en kan nog een hoop leren. We zoeken voor haar ook een baasje die graag met haar aan de slag wil gaan, maar haar vooral een liefdevol thuis wil geven.


De adoptiebijdrage is 290,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.