Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339

Naam: Bublik
Leeftijd: geboren april 2018
Hoogte: 55 - 60 cm
Gewicht: 20 - 25 kg
Geneutraliseerd: Nee, nog te jong
Ras: mix
Gezondheid: goed

Omgang met:
Volwassenen: goed
Kinderen: goed
Katten: onbekend
Honden: goed

Alleen zijn: Nog niet mee kunnen oefenen.
Auto: Bublik is een beetje bang voor autorijden.
Riem: loopt goed mee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Dominant: nee

Bublik is met zijn zusje in het bos gevonden. Ze waren amper 3 weken oud en vielen bijna ten prooi aan de vossen. Hun moeder was niet in de buurt en het is ook een raadsel hoe ze in het bos terecht zijn gekomen. Ze zijn door de vrijwilligers meegenomen en ondergebracht in een private shelter.

Bublik is een reutje van ongeveer 4 maand (geboren rond maart 2018) en lekker nieuwsgierig en ondeugend zoals een pup hoort te zijn. We denken dat hij zo’n 50 á 55 cm groot zal worden. Hij moet alles nog leren. Ze zijn in het shelter begonnen met korte wandelingen aan de riem en dit gaat erg goed. Hij is nog niet helemaal zindelijk, maar ook dat zal zeker goedkomen.

Bublik is al bij de dierenarts langs geweest voor zijn entingen en is goed gezond. Meerijden in de auto vindt hij nog een beetje spannend. Vanwege zijn jonge leeftijd is hij nog niet gecastreerd. Met de andere honden in het shelter kan hij goed overweg, zo ook met de katten.

Voor Bublik zijn we op zoek naar een baas die tijd en liefde voor hem heeft. Die na de gewenningsperiode lekker met hem wil gaan trainen.

De adoptiebijdrage is 290,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.