Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339

Naam: Chelsea
Leeftijd: geboren maart 2018
Hoogte: 45 - 50 cm
Gewicht: 15 kg
Geneutraliseerd: Ja
Ras: mix
Gezondheid: goed

Omgang met:
Volwassenen: goed
Kinderen: goed
Katten: goed
Honden: goed

Alleen zijn: Ja, moet wel opnieuw worden opgebouwd in een nieuwe situatie.
Zindelijk: ja
Auto: goed
Riem: (nog) niet gewend.
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Dominant: nee

Chelsea is een herderachtig teefje van ongeveer 7 maand (geboren rond januari 2018). Ze liep op de snelweg en werd bijna aangereden toen de vrijwilligers haar zagen. Vermoedelijk is ze daar gedumpt omdat ze geen jonge pup meer was. De vrijwilligers konden haar te pakken krijgen en hebben haar ondergebracht in een private shelter.

In het shelter kan ze goed overweg met de andere honden en katten die er verblijven. Ze is helemaal blij als de verzorgers bij haar komen. Ze is nog niet gewend aan de riem te lopen maar hier gaan ze mee aan de slag. Wel zeggen ze dat Chelsea een lieve, slimme meid is. Ze heeft snel door wat er van haar verwacht wordt.

Chelsea is al gesteriliseerd en heeft haar entingen gehad. Ze vond het fijn meerijden in de auto. Ze zal zo ongeveer 45 á 50 cm groot worden.

We zoeken voor Chelsea een familie die haar een plaats in hun hart en thuis kunnen geven. En je zult zien als ze die liefde eenmaal kent ze het dubbel zoveel zal teruggeven

De adoptiebijdrage is 290,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.