Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339

Naam: Cozy
Leeftijd: +/- 2010
Geslacht: reu
Grootte: +/- 50 cm
Geneutraliseerd: ja
Gezondheid: goed
Goed met andere honden: ja
Goed met katten: onbekend
Goed met kinderen : onbekend
Zindelijk: door verblijf in asiel moeilijk te zeggen
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee

Cozy is een gecastreerde reu van ongeveer 8 jaar, het vermoeden is dat hij in 2010 geboren is. Hij leeft al bijna zijn hele leven in het shelter. Alina heeft hem in het shelter leren kennen toen hij nog jong was. Hij was toen super ondeugend en daarom hebben ze hem Cozy genoemd. Dit is de afkorting van Cozel, wat “geit” betekent. Nu is ouder en wijzer. Hij is rustig en luistert goed. Cozy is gecastreerd, gezond en verkeerd in goede conditie volgens de dierenarts.

Door de jaren heen heeft Cozy heel wat hondenmaatjes waar hij mee samen zat zien vertrekken naar een baas. Helaas is er voor hem nog niemand gekomen. Volgens Alina is Cozy een lieve, gehoorzame en aanhankelijke hond. Hij kan het goed vinden met de andere honden in het shelter. Of hij met kinderen of katten kan is niet bekend. Regelmatig gaat ze met hem wandelen. Hij loopt goed aan de riem en geniet dan volop. Vanwege zijn verblijf in het shelter weten we niet of hij zindelijk is.

We zoeken voor Cozy een plek waar hij zijn laatste jaren mag doorbrengen. Bij mensen thuis in plaats van het shelter. Misschien bij een wat ouder echtpaar. Een huisje met een tuintje. Een paar lekkere wandelingen op een dag en verder lekker genieten van zijn rust.

Voor deze prachtige man is de adoptie prijs n.o.t.k. omdat hij het zo verdiend om zijn eigen thuis te krijgen en samen met zijn baasje (s) te genieten van het leven.