Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Floxy
Geboren: +/- juni 2019
Geslacht: teef
Grootte: +/- 54
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: ja
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja, wel meer training nodig
Dominant: nee
Angstig: nee, wel verlegen
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: onbekend

Floxy, mooie dame op zoek naar een thuis

Floxy is een jonge dame van ongeveer 1,5 jaar (geboren rond juni 2019). Ze is door middel van een sterilisatie programma van straat gehaald en zou naderhand weer teruggeplaatst worden op straat. Zoals haar uiterlijk al laat zien is ze vermoedelijk een x herder, ze is ongeveer 54 cm groot en weegt op dit moment zo’n 19 kilo. Onze vrijwilliger heeft haar onder de hoede genomen samen met haar zus om een baasje voor ze te zoeken.

Floxy woont nu tijdelijk in een kleinschalig shelter in Rusland tot er een baasje is gevonden. Ze is inmiddels gesteriliseerd en heeft de benodigde entingen gehad. Voor zover de dierenarts kon zien is Floxy een gezonde hond.

Ondanks dat ze op straat leefde geniet Floxy van de aandacht die ze nu krijgt in het shelter. Ze kan goed met mensen, groot en klein overweg. Met andere dieren en dan met name honden en katten kan ze ook goed omgaan. Wel zal dit in een nieuwe omgeving wel even weer opnieuw aftasten worden.

Volgens de vrijwilliger is Floxy wel een beetje verlegen in nieuwe situaties. Ze wandelt al wel aan de riem, maar dit is nog wel beetje onwennig. Ze is na een gewenningsperiode dan ook nog wel training nodig. Omdat ze altijd op straat heeft geleefd is het ook nog niet bekend of ze al alleen thuis kan zijn.


De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.