Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860
Cora +31 6 22830339

Naam: Foma
Geboren: herfst 2019
Geslacht: reu
Grootte: +/- 55
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: ja
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Mooie Foma wil graag een lieve baas

Foma is samen met 6 andere pups en de moeder gevonden in een sloot langs de weg. Ze waren nog erg klein en de moeder had een schotwond in 1 van haar poten. Het was een erg gevaarlijke plek en ze werden daar niet gevoerd. Daarom zijn ze meegenomen en ondergebracht in het shelter van onze vrijwilliger. Hier kregen ze de voeding die ze nodig waren en de moeder is geholpen aan haar poot.

Foma is een reutje van ongeveer 7 maand en is gecastreerd. Hij is zo’n 55 cm groot en weegt tussen de 20 en 25 kilo. In het shelter krijgt hij momenteel training en leert hier al de basis. Met de honden en katten die in de shelter leven kan hij goed overweg. Wel kan dit in een nieuwe omgeving even weer opnieuw wennen zijn.

Ondanks zijn moeilijke start heeft Foma het volste vertrouwen in de mens en is dan ook graag bij je in de buurt. Hij is aanhankelijk en leergierig. Foma houd van wandelen, spelen met de andere honden of met speeltjes.


Voor Foma zijn we op zoek naar een lieve baas. Iemand die de tijd voor hem heeft om leuke dingen met hem te gaan doen. Maar vooral iemand die hem de liefde geeft die hij verdiend.

De adoptiebijdrage is 290,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gecastreerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.