Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Gilly
Geboren: +/- 2016
Geslacht: Teef
Grootte: +/- 5--55
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: onbekend
Goed met volwassenen: ja, wat nerveus rondom vreemdem
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Mooie blonde Gilly op zoek naar haar forever home.

Gilly is een gesteriliseerd teefje van ongeveer 4 jaar (geboren in 2016). Ze is ongeveer 50 cm groot en weegt 24 kilo. Gilly heeft altijd een baasje gehad die helaas overleden is. Hierna is ze als bewakingshond bij een lokaal cafe terecht gekomen. Toen het cafe de deuren moest sluiten is Gilly op straat terecht gekomen omdat niemand meer naar haar omkeek. De mensen in de buurt hebben uiteindelijk gebeld naar het locale shelter omdat ze vonden dat dit niet langer kon. Deze hebben haar opgehaald en onze vrijwilliger heeft Gilly onder haar hoede genomen om nieuwe baasjes voor haar te vinden.

Gilly is een lieve aanhankelijke dame die wel even tijd nodig is om aan nieuwe mensen, zowel volwassenen als kinderen en de omgeving te wennen. Maar als ze dan eenmaal gewend is dan is ze erg aanhankelijk. Ze kan goed met andere honden en katten. De katten die in haar omgeving op straat leefden reageerde ze niet op.

In het shelter waar ze nu verblijft doet ze het goed. Ze is zindelijk en vind het lopen aan de riem ook geen probleem. Ze is blij met haar verzorgers en komt dan ook regelmatig om een knuffel of een aai.


We zoeken voor Gilly een forever home waar men lekker met haar aan de slag willen gaan na de gewenningsperiode. Mensen die haar de liefde en het vertrouwen geven die ze verdiend.

De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.