Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339

Naam: Ginger
Leeftijd: +/-  lente 2016
Geslacht: teef
Grootte: +/- 50 cm
Geneutraliseerd: ja
Gezondheid: goed

Houding ten opzichte van:
Volwassenen: goed
Kinderen: goed, maar beter niet te kleine. Ze is erg enthousiast en zal ze misschien omver lopen
Andere honden: goed
Katten: onbekend

Kan enkele uren alleen blijven: zal hier langzaam opgebouwd moeten worden
Zindelijk: ja, maar is een huis nog niet gewend. Zal het dan even moeten leren
Loopt aan de riem: ja, maar kan vanwege haar energie wel trekken
Angstig: nee, maar kan in het begin bij aankomst wel zijn
Aanhankelijk: Ja
Jachtgedrag: onbekend
Dominant: nee


Ginger is geboren in het voorjaar van 2016 en leefde in een grote roedel op een industrieterrein net buiten Moskou. Helaas is het grootste deel van de roedel op 6 na vergiftigd. Ginger was 1 van deze 6 die het heeft gered. Ze is door onze vrijwilligster Elena ondergebracht in een kleinschalig shelter. De andere 5 hebben inmiddels een baasje gevonden en voor Ginger zijn we nog op zoek.

Ginger is ongeveer 50 cm groot en is gesteriliseerd. Ze heeft ook alle inentingen gehad en een chip, dus ze is klaar om te verhuizen. Ze is erg aanhankelijk en enthousiast, kan goed met volwassenen en kinderen omgaan. Al kan ze voor te kleine kinderen misschien iets te enthousiast zijn. Ze leeft nu samen met verschillende honden en dit gaat zonder problemen. Katten is onbekend, maar zou eventueel getest kunnen worden.


In het shelter is ze zindelijk, al weten ze niet of ze dit in een huis ook zal zijn. Ze heeft inmiddels geleerd aan de riem te lopen. In het begin kan ze wel trekken uit enthousiasme. In de auto mee naar de dierenarts ging ook goed. Ze wilde het liefst bij de bestuurder op schoot.

De adoptiebijdrage is 290,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.