Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Grey
Geboren: +/- 2015
Geslacht: reu
Grootte: +/- 55
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: ja
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: ja
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Lieve, actieve Grey op zoek naar fijn thuis.

Grey is een gecastreerde reu van ongeveer 5 jaar. (+/- geboren in 2015). Hij is ongeveer 55 cm groot en weegt zo’n 23 kilo. Hij is samen met vermoedelijk zijn moeder (reeds via ons geadopteerd) bij mensen weggehaald die niet goed voor ze zorgden. Als pup had Grey het niet makkelijk, hij werd geslagen. Toen hij hiervoor weg probeerde te kruipen kwam zijn achterpoot klem tussen de muur en een bed waardoor zijn ene achterpoot nu iets korter is als de ander, dit door niet de juiste behandeling toen het nodig was. Hij heeft er geen pijn aan, maar loopt een beetje anders hierdoor.

Ondanks alles wat hij heeft meegemaakt is Grey een lieve, aanhankelijke hond die graag komt knuffelen. Op dit moment woont hij bij een lieve foster met honden en katten van verschillende leeftijden. Hij mag graag het voortouw nemen, maar is niet agressief.

Hij vind wandelen erg leuk, kan wel beetje trekken aan de riem in zijn enthousiasme. Bij de foster is hij goed zindelijk en kan ook wel even alleen zijn. Wel kan dit in een nieuwe omgeving weer even wennen zijn.


We zoeken voor Grey een fijn thuis waar hij lekker zichzelf mag zijn. Bij mensen die nadat hij gewend is lekker actief met hem bezig willen en kunnen zijn.

De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gecastreerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.