Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339

Naam: Helga
Leeftijd: eind 2016 geboren
Geslacht: teef
Hoogte: 55 cm
Gewicht: 25 kg
Geneutraliseerd: ja
Ras: mix Russische greyhound
Gezondheid: goed

Omgang met:
Volwassenen: Goed. Wil het liefst op het buikje geaaid worden en knuffels krijgen.
Kinderen: goed
Katten: onbekend
Honden: goed

Alleen zijn: ja, dit moet in een nieuwe situatie altijd weer geoefend worden.
Auto: prima
Zindelijk: ja
Riem: loopt goed mee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Dominant: nee

Helga is een teefje van ongeveer 1,5 jaar (geboren eind 2016). Het vermoeden is dat ze een kruising russische greyhound is. Ze is 55 cm groot en ongeveer 25 kilo. Volgens de dierenarts is ze gezond en inmiddels is ze ook gesteriliseerd. Ze is door de vrijwilligers uit het dodingstation gehaald en ondergebracht in een kleinschalig shelter.

Helga kan in het begin een beetje terughouden zijn als ze je nog niet kent. Maar als ze het vertrouwen heeft gewonnen is ze een lieve, actieve meid. En komt dan graag bij je om knuffels vragen bij zowel volwassenen als kinderen. Met andere honden gaat het goed, katten is onbekend.

Ze is zindelijk en loopt netjes mee aan de riem. Helga houd ervan om lekker te gaan wandelen. Helaas is in het shelter hier maar weinig tijd voor en daarom zouden we graag een baas voor haar vinden die hier wel de tijd voor heeft. Helga zou goed als enige hond maar ook bij iemand die al een hond heeft passen. Als het maar iemand is die leuke dingen met haar gaat doen. Lekker wandelen of eventueel een andere activiteit. Natuurlijk zal ze wel eerst even moeten wennen aan een nieuwe omgeving.

De adoptiebijdrage is 290,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.