Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Kai
Geboren: eind 2019
Geslacht: reu
Grootte: +/- 65
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: nee
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee, kan wel jaloers worden op andere honden
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Energieke Kai wil graag een thuis.

Kai is reu van ongeveer 4 jaar. Hij heeft zijn eerste levensjaar doorgebracht bij dakloze mensen en deze behandelden hem niet goed. Na een jaar is Kai dan ook bij ze weggelopen. Onze vrijwilliger vond hem en heeft hem ondergebracht bij een foster. Sindsdien gaat het erg goed met Kai. Hij is gecastreerd, ongeveer 65 cm groot en weegt +/- 30 kilo.

Hij gaat goed om met de andere honden bij de foster, al kan hij soms wel wat jaloers zijn. Katten zijn geen goede match, hier mag hij graag op jagen. Ook alleen zijn vind Kai erg moeilijk. De foster zegt dat in een nieuwe situatie hier wel tijd en geduld voor nodig zal zijn voor hij even alleen kan zijn. In het begin kan hij van stress gaan knagen op dingen.

Verder is Kai een energieke hond die graag voor je bezig is. De trainingen bij de foster vindt hij erg leuk. Hij wandelt goed aan de riem en is zindelijk. Kai zoekt een baas die veel met hem bezig kan zijn en hem de aandacht kan geven die hij nodig is. Bij kleine kinderen lijkt het de foster niet verstandig omdat Kai zo energiek is.


Bent u degeen die Kai het thuis kan bieden die hij nodig is, schroom dan niet en neem contact met ons op.

De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gecastreerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.