Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Kannel
Geboren: november 2016
Geslacht: reu
Grootte: +/- 55-60
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: onbekend
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Wie gunt Kannel zijn thuis?

Het verhaal van Kannel is een apart verhaal. In Rusland hebben ze vaker periodes dat ze honden van straat halen, deze dan castreren of steriliseren en te vaccineren en dan weer los laten op straat waar ze gevonden zijn. Dit doen ze om te voorkomen dat er meer en meer pups geboren worden en op straat blijven rondzwerven.

Kannel was het hier niet mee eens en nadat hij weer was losgelaten op zijn plekje wist hij zijn weg weer terug te vinden naar de opvang waar hij was gecastreerd. De vrijwilligsters hebben hem daarna weer teruggebracht naar zijn plek en voor de tweede keer wist hij de weg terug te vinden. Na een derde keer hetzelfde verhaal hebben ze maar besloten dat Kannel mocht blijven en op zoek te gaan naar een nieuw baasje.

Kannel is een gecastreerd en gevaccineerd mannetje met een schofthoogte van ongeveer 55 cm en geboren in 2016. Hij is een vriendelijke kerel die graag een aai komt halen en gaat goed om met de andere honden in de opvang. Hij gaat ook graag mee in de auto, wel is het beter om Kannel met zijn riem vast te zetten in de auto want hij knuffelt zo graag met mensen dat hij dat ook in de auto wil doen. Hij loopt netjes mee aan de riem en doet zijn behoeftes netjes buiten.


Ook Kannel heeft wel zijn tijd en rust nodig om aan zijn nieuwe thuis en nieuwe familie te wennen. Bent U degene die deze knuffelkont zijn nieuwe thuis wil geven stuur dan vooral een mailtje naar ons.

De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gecastreerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.