Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Kaya
Geboren: lente 2016
Geslacht: teef
Grootte: +/- 55
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: onbekend
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Kaya: op zoek naar haar for ever home

Kaya had de pech de verkeerde baasjes te treffen, deze mensen hadden waarschijnlijk geen zin meer om voor haar te zorgen en hebben haar gewoon gedumpt. Ze werd door vrijwilligers gevonden bij een station vastgebonden aan een boom.

In de opvang blijkt Kaya een hele lieve hond, die goed omgaat met de andere honden daar en bij de vrijwilligsters komt ze graag een knuffel halen. Kaya heeft wel een voorkeur voor mannetjes honden, naar teefjes toe kan ze een beetje dominant zijn.

Ze kan al een poosje alleen thuis blijven en wandelen vindt ze heerlijk. Ze gaat ook graag mee in de auto al adviseren ze wel om dan Kaya wel met de riem vast te zetten omdat ze ook in de auto graag met de passagiers wil knuffelen. Wij vragen wel om Kaya in haar nieuwe thuis de tijd en rust te geven om aan haar nieuwe leven te wennen.


Kaya is geboren begin 2016 en heeft een schofthoogte van 55 cm. Ze is helemaal gezond verklaard door de dierenarts en heeft al haar inentingen gehad, ook is Kaya ondertussen gesteriliseerd en dus helemaal klaar voor haar nieuwe baasje/familie in Nederland. Gunt U Kaya het leven dat ze verdiend en kunt U haar de liefde en aandacht geven die ze graag zou willen? Stuur ons dan vooral een mailtje en wie weet gaat U samen met Kaya de toekomst tegemoet.

De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.