Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Maschka
Geboren: +/- juni 2019
Geslacht: teef
Grootte: +/- 58
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: onbekend
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: soms
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: onbekend

Maschka, lief en aanhankelijk wil graag een eigen thuis

Maschka, een setter mix van ongeveer 1,5 jaar (geboren rond juni 2019). Een lieve aanhankelijk jonde dame, is ongeveer 58 cm groot en weegt op dit moment zo’n 24 kilo. Ze is gevonden bij een tankstation en was er niet al te best aan toe. Dankzij de goede zorgen van onze vrijwilliger en het kleinschalige shelter waar ze nu woont is ze gelukkig weer helemaal gezond. Ze is gesteriliseerd en heeft de benodigde entingen inmiddels ook gehad.  

Waarschijnlijk door het leven op de straat kan ze een beetje dominant overkomen naar andere honden. Met mensen, groot en klein kan ze goed overweg. Hoe ze op katten reageert is niet bekend.

Maschka wandelt netjes aan de riem en is zindelijk. Wel kan dit in een nieuwe omgeving weer even wennen zijn. Omdat ze al die tijd op straat heeft geleefd zal ze na een gewenningsperiode dan ook nog wel training nodig hebben. Het is ook nog niet bekend of ze al alleen thuis kan zijn.


De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.