Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Monty
Leeftijd: +/- juni 2021
Geslacht: reu
Grootte: +/- 50 á 55 cm
Geneutraliseerd: nee
Gezondheid: goed, mist alleen een deel van zijn achterpootje
Houding t.o.v. volwassenen: goed
Houding t.o.v. kinderen: onbekend
Houding t.o.v. andere honden: goed
Houding t.o.v. katten: goed
Kan enkele uren alleen blijven: ja, maar zal bij aankomst wel weer even moeten wennen
Zindelijk: ja
Loopt aan de riem: ja
Angstig: Nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag: ja wel iets, zodra ze een geurtje in de neus krijgt wil ze er graag achteraan.
Dominant: nee

Vrolijke Monty op zoek naar een thuis

Monty is een reutje van ongeveer 4,5 maanden. De verwachting is dat hij zal uitgroeien tot ongeveer 50 cm hoog. Hij is deze zomer gevonden op een snelweg in de buurt van Moskou. Mensen zagen hem in de extreme hitte langs de weg rennen. Vermoedelijk is hij uit een auto gedumpt. Gelukkig hebben ze hem kunnen vangen en zit hij nu veilig in het shelter van een van onze vrijwilligers.

Monty mist een voetje van 1 van zijn achterpootjes, dit is vermoedelijk gebeurt langs de snelweg. Hij is hier goed van hersteld en ondanks dat heeft hij er weinig hinder van. Op ons Youtube kanaal “ Paws From Russia Shelter Pets “ staan een aantal filmpjes van Monty, hierop is dit goed te zien. Hij rent, speelt en springt net als ieder andere pup. Verder is hij goed gezond en heeft zijn entingen gehad.

In het shelter leeft hij samen met honden van verschillende leeftijden en katten. Volgens de vrijwilliger is hij een hele lieve, aanhankelijke pup. Hij leert al wandelen aan de riem en is in het shelter ook zindelijk. Wel kan dat bij aankomst weer even opnieuw wennen zijn.

Vanwege zijn handicap maakt hij in Rusland weinig tot geen kans op een thuis, vandaar dat we hem graag naar Nederland zouden laten reizen. We zoeken een thuis voor Monty waar ze geen probleem hebben met zijn handicap. Bij mensen die hem veel liefde kunnen geven en samen met hem aan de slag willen gaan. Vanwege zijn leeftijd is Monty nog niet gecastreerd en zal hij nog wel een hoop moeten leren.

De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.