Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Mulya
Geboren: begin 2017
Geslacht: teef
Grootte: +/- 50
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: ja
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Knappe Mulya op zoek naar warm thuis.

Mulya is een teefje van bijna 3 jaar. (geboren begin 2017). Ze is een duidelijk mix van een herder. Ze leefde bij een groep zwervers en is door de vrijwilliger van deze mensen overgenomen. Over haar achtergrond is dan ook weinig bekend.

Mulya is bij vreemden nog wel een beetje voorzichtig en onzeker. Maar als ze je eenmaal kent dan ontdooid ze en is dan ook erg aanhankelijk. In het begin zal ze dan ook zeker de tijd nodig hebben om aan haar nieuwe omgeving en baasjes te wennen.

Ze leeft op dit moment in een kleinschalig shelter met diverse honden en dit gaat goed. Hoe ze met katten om gaat is niet bekend. Verder loopt ze netjes aan de riem en is zindelijk. Mee in de auto gaat ook goed. Ze heeft haar entingen gehad en is gesteriliseerd.


We zoeken voor Mulya een baasje die haar de tijd geeft om rustig aan haar nieuwe omgeving te wennen. Omdat ze nog een beetje onzeker is denken we dat al te jonge kinderen niet echt bij haar past.

Bent u het baasje die Mulya kan geven wat ze nodig is? Stuur ons dan gerust een berichtje.

De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.