Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339

Naam: Okhra
Geboren: ca april 2016
Geslacht: teef
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Grootte: 55-60 cm
Gewicht: 25 kg
Ras: kruising
Gezondheid: goed

Houding t.o.v. volwassenen: goed
Houding t.o.v. kinderen: goed
Houding t.o.v. andere honden: goed
Houding t.o.v. katten: goed

Kan enkele uren alleen blijven: onbekend
Auto: goed
Zindelijk: ja
Loopt aan de riem: ja
Angstig: nee, maar kan wat afwachtend/nerveus zijn in het begin maar past zich snel aan
Aanhankelijk: ja
Dominant: nee

De moeder van Okhra had in april 2016 besloten te bevallen in een verfwinkel, de medewerkers hier hebben de zorg voor moeder en haar pups op zich genomen. Op een gegeven moment is er toch een vrijwilligster ingeschakeld en die heeft Okhra, haar zusje en moeder meegenomen naar de opvang.

In de opvang doet Okhra het heel erg goed. Ze gaat goed om met de andere honden en met de mensen (volwassenen en kinderen). Okhra loopt netjes aan de riem, is zindelijk en met een ritje in de auto heeft ze ook geen problemen. Dit zal wel in een nieuwe situatie, nieuwe omgeving even weer wennen worden voor Okhra maar liefde en geduld doet veel.

In eerste instantie kijkt Okhra eerst even de kat uit de boom, ze is niet angstig eerder voorzichtig in nieuwe situaties en met nieuwe mensen maar hersteld zich prima en blijkt dan een aanhankelijke dame te zijn.

Okhra is een een slimme en leergierige hond die wel van een uitdaging houdt maar ze kan van de andere kant ook lui en soms koppig zijn. We zoeken voor Okhra dan ook een actieve familie met of zonder kinderen, die met haar op cursus willen gaan en die haar een uitdaging blijven geven in de vorm van spelletjes.

Okhra is gezond verklaard door de dierenarts en is ondertussen gesteriliseerd.

De adoptiebijdrage is 290,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.