Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339


Naam: Marik
Leeftijd: ca 6 jaar
Geslacht: reu
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Grootte: 50 cm
Gewicht: 21 kg
Ras: kruising
Gezondheid: goed
Houding t.o.v. volwassenen: goed
Houding t.o.v. kinderen: goed
Houding t.o.v. andere honden: goed
Houding t.o.v. katten: goed
Kan enkele uren alleen blijven: ja maar altijd weer even oefenen in nieuwe situatie
Auto: goed
Zindelijk: ja maar altijd weer opnieuw oefenen in nieuwe situatie
Loopt aan de riem: ja
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Dominant: nee

Marik is door de vrijwilliger in 2016 gevonden in een park. Ze heeft zich over hem ontfermd, is met hem langs de dierenarts geweest en hij woont nu bij een foster in Moskou. Volgens de dierenarts is Marik ongeveer 6 jaar. Hij zou dus in 2013 geboren zijn en is gezond.

Marik is ongeveer 55 cm groot, gecastreerd en weegt ongeveer 21 kilo. Volgens de foster kan Marik goed met andere honden en katten omgaan. Hij kent geen angst richting volwassenen of kinderen. Wel moeten we er rekening mee houden dat in een nieuwe omgeving dit allemaal even weer wennen is. Marik is een rustige hond die braaf bij je komt als je hem roept, maar zich ook heel goed alleen kan vermaken.

Hij vindt wandelen heerlijk, loopt ook goed mee aan de riem. Vertoont geen jachtgedrag tijdens de wandeling en reageert niet op tegemoetkomende honden. Bij de foster kan hij ook al eventjes alleen thuis zijn en is hij zindelijk. Marik vind het niet vervelend om mee te gaan in de auto.

We zoeken voor Marik een plek waar hij lekker oud mag worden. Waar er lekker met hem gewandeld gaat worden en hij de liefde krijgt die hij verdient.