Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860
Cora +31 6 22830339

Naam: Hilla
Geboren: +/- 2018
Geslacht: teef
Grootte: +/- 45
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: onbekend
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja, ze is wel zeer actief

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Actieve Hilla op zoek naar een gouden mand.

Hilla is in het dorp Kaluga van straat gehaald tijdens een sterilisatie traject. Na de sterilisatie zou ze weer terug op straat geplaatst worden. Onze vrijwilliger had gelijk een klik met haar en heeft haar meegenomen naar Moskou. Voor haar gevoel was Hilla een thuisleven gewend en wil ze nu graag een nieuw thuis voor haar vinden. Hilla is een teefje van ongeveer 2 jaar (geboren in 2018). Haar uiterlijk heeft veel weg van een austrailian shephard. Ze heeft geen medische problemen, is ongeveer 45 cm groot en weegt zo’n 18 kilo.

Ze kan goed met volwassenen en kinderen. Al lijkt het ons beter bij niet al te kleine kinderen, Hilla is erg actief en houd ervan om te springen. Ze is nu ondergebracht in een kleinschalig shelter. Hier neemt ze de leiding over de andere honden maar wel in goede harmonie. Hoe ze met katten is weten we niet.


Ze is zindelijk en kan ook even alleen zijn, wel kan dit in een nieuwe omgeving weer even wennen zijn. Ze gaat graag mee wandelen, loopt dan ook aan de riem. Maar omdat ze zo actief is kan ze af en toe wel trekken aan de riem.

Wij zijn voor Hilla op zoek naar een fijne baas die haar de liefde wil en kan geven die ze verdiend.

De adoptiebijdrage is 290,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.