Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Cherry
Geboren: eind 2019
Geslacht: teef
Grootte: +/- 60
Gesteriliseerd/Gecastreerd: nee
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: ja
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Mooie, jonge Cherry zoekt haar eigen thuis

Cherry is een mooie jonge dame die rond december 2018 geboren is. In haar jonge leventje heeft ze het niet getroffen. Haar “baasjes” waren haar na korte tijd al zat en hebben haar op straat gezet. Cherry was slim genoeg om mensen op te zoeken en kwam uit bij het nabijgelegen café en de mensen daar hebben onze vrijwilligster ingeschakeld en nu heeft Cherry een plekje in een kleinschalige opvang.

Op een klein ongelukje na heeft Cherry al door dat ze haar behoeftes buiten moet doen en ze geeft dit dan ook aan. Ze loopt al netjes mee aan de riem en gaat goed om met de andere honden en katten die in de opvang leven. Cherry is een beetje afwachtend in, voor haar, nieuwe omstandigheden maar ze is het vertrouwen in de mens niet verloren en gaat dan ook goed om met de vrijwilligsters in de opvang. Wij vragen wel aan het nieuwe baasje van Cherry, haar de tijd en rust te geven om aan alle nieuwe dingen te kunnen wennen. Het is niet niks een nieuw leven opbouwen in een nieuw land met nieuwe baasje en allemaal nieuwe geurtjes. Cherry vind het erg moeilijk om alleen te zijn, ze wil het liefst constant bij de verzorgers in de buurt zijn. Als ze dit niet kan dan begint ze te blaffen en joelen. Dit is dus wel een aandachtspunt voor degene die haar wil adopteren.   


Cherry is helemaal gezond verklaard door de dierenarts maar nog niet gesteriliseerd, dit kan nog niet vanwege haar leeftijd. Ze zal ongeveer tot boven de knie uitgroeien, hoe groot ze precies zal worden is niet te zeggen maar gezien haar leeftijd is ze nog volop in de groei. Cherry heeft haar inentingen gehad, het enige waar ze nu nog op wacht is haar eigen liefdevolle baasje/familie.

De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.