Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339

Naam: Plyusha
Leeftijd: +/-  2014
Geslacht: teef
Grootte: +/- 40 á 50 cm
Geneutraliseerd: ja
Gezondheid: goed
Houding t.o.v. volwassenen: goed
Houding t.o.v. kinderen: goed
Houding t.o.v. andere honden: goed
Houding t.o.v. katten: onbekend
Kan enkele uren alleen blijven: ja, maar zal bij aankomst wel weer even moeten wennen
Zindelijk: ja
Loopt aan de riem: ja
Angstig: Nee, een heel lief aanhankelijk hondje
Aanhankelijk: ja, heel erg. Ze houd heel erg van aandacht
Jachtgedrag: ja wel iets, zodra ze een geurtje in de neus krijgt wil ze er graag achteraan.
Dominant: nee

Plyusha is in de zomer van 2015 door de vrijwilliger Alina op een afgelegen terrein gevonden met 7 pasgeboren pups. Alina heeft haar bij een Foster ondergebracht. Voor haar pups zijn destijds allemaal baasjes gevonden. 2 Ervan zitten in Nederland. Helaas is er voor Plyusha nog niemand gevonden.

Plyusha staat volgens de Foster graag in de belangstelling. Als er bezoek komt is Plyusha de eerste die graag aandacht wil. Ze noemen haar ook we “a star”, omdat ze zo graag het middelpunt van belangstelling wil zijn. Ze is waarschijnlijk in 2014 geboren en nu dus ongeveer 5 jaar. Ze is gesteriliseerd en ook helemaal gezond.

Ze kan goed met de andere honden overweg, hoe ze met katten is weten we niet want die zijn niet bij de Foster waar ze nu verblijft. Ze is zindelijk, vind het heerlijk om te wandelen en heeft niet voldoende aan een paar blokjes om. Op zich kan ze bij de Foster ook los van de riem, alleen wil ze dan wel eens afgeleid zijn en niet gelijk reageren op het terugroepen. Maar ze blijft nooit lang weg. Waarschijnlijk is dit met een goede basistraining wel aan te leren.

Plyusha schijnt een echte hartenveroveraar te zijn, is graag bij mensen in de buurt. Hierdoor vindt ze het wel moeilijk om alleen thuis te zijn. Het mooiste zou dan ook zijn dat ze een baasje krijgt die er bijna altijd is. Volgens de Foster is Plyusha een echte gezinshond.

We zoeken voor haar dan ook een baasje die lekker met haar bezig willen zijn en die daar alle tijd voor hebben.