Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Potap
Geboren: +/- juni 2019
Geslacht: reu
Grootte: +/- 65
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: ja
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee, wel verlegen in het begin
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren:onbekend

Potap, Knappe herdermix wil graag een gouden mand

Potap is een knappe jonge man van ongeveer 1,5 jaar (geboren rond juni 2019). Hij is ongeveer 65 cm groot en weegt op dit moment zo’n 30 kilo. Hij is door middel van een castratie programma van straat gehaald en zou naderhand weer teruggeplaatst worden op straat. Onze vrijwilliger vond dat Potap een kans verdiende op een thuis en heeft hem ondergebracht in een kleinschalige shelter. Hij is gecastreerd en heeft de benodigde entingen inmiddels ook gehad.  

In het begin kan Potap nog een beetje schuw/ verlegen zijn, maar als hij je eenmaal heeft leren kennen is het een lieve aanhankelijke hond. Met de andere honden en katten in het shelter gaat het goed. Al kan dit in een nieuwe omgeving wel anders zijn.

Hij wandelt al netjes aan de riem en is zindelijk. In een nieuwe omgeving kan dit wel even weer wennen zijn. Potap kent nog niet zoveel door het leven op de straat en na de gewenningsperiode raden wij ook aan om een training met hem te gaan volgen. Ook het alleen thuis zijn zal hij nog moeten leren.  


De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gecastreerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.