Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339

Naam: Rizzy
Leeftijd: Geboren oktober 2017
Hoogte: 60 cm
Gewicht: ongeveer19 kg
Geneutraliseerd: Ja
Ras: Mix
Gezondheid: goed

Omgang met:
Volwassenen: goed
Kinderen: onbekend. verwachting is dat ook daar goed mee kan
Katten: goed
Honden: goed, maar kan door zijn enthousiasme misschien beetje te lomp overkomen.

Alleen zijn: word op getraind
Auto: gaat prima
Riem: loopt goed mee
Angstig: Nee
Aanhankelijk: ja
Dominant: ja en nee

Rizzy is een jonge gecastreerde reu van 1 jaar. Hij zit momenteel in een gastgezin in Nederland. In rusland is hij als pup van de straat gered met broertjes en zussen. Door vrijwilligers ondergebracht bij een foster waar hij samen met andere dieren vrij rond mocht lopen. Ongeveer 2 maand terug is Rizzy naar Nederland gekomen bij een lieve dame. Deze dame woonde in een appartement met lift. Rizzy vond dit allemaal erg spannend. Immers hij was de vrijheid gewend. Omdat Rizzy het zo spannend vond en niet de steun kreeg waar hij om vroeg ging het daar mis.

Inmiddels woont Rizzy nu 2 maand bij het gastgezin in Nederland en het gaat steeds beter met hem. Hij leeft nu samen met 4 andere honden en 2 katten. Rizzy moet echt nog een hoop leren, hij is dan al een jaar maar qua gedrag nog een echte pup. Alles ziet hij als spelen. Het liefst de hele dag door. Buiten Maar is nu in huis heerlijk ontspannen. Hij komt graag om even te stoeien of een knuffel. Buiten vindt hij ook alles interessant, en is heel snel afgeleid. Hij houd van water, vind het heerlijk om te rennen en spelen met de andere honden. Hij loopt goed aan de riem, trekt wel een beetje vooral als hij iets ziet waar hij graag heen wil. Bijvoorbeeld als hij in de verte een andere hond ziet wil hij er graag heen, dan begint hij te springen en rondjes te draaien. Lukt het niet om erheen te gaan kan hij gaan blaffen. Dit is dus wel een aandachtspunt waar aan gewerkt moet worden.

In het geheel genomen is Rizzy een heerlijke jonge hond die nog heel veel moet leren. Door zijn ongelukkige start vind Rizzy het erg moeilijk om alleen thuis te zijn. Op dit moment gaat dit al wel een stukje beter. Maar in een nieuwe omgeving zal dit weer opnieuw moeten wennen.

Bij interesse neem gerust contact met ons op. Kennismaken is altijd mogelijk.

Voor Rizzy is de adoptie bijdrage nader overeen te komen.