Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Sergo
Geboren: 2018
Geslacht: reu
Grootte: +/- 67
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: ja
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja, alleen kleine kinderen niet vanwegen zijn lengte

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja

Mooie Sergo op zoek naar een baas

Sergo is een knappe man van ongeveer 2 á 2,5 jaar (geboren in 2018). Hij is ongeveer 67 cm groot en weegt op dit moment zo’n 33 kilo. Ook hij is door middel van een castratie programma van straat gehaald en zou naderhand weer teruggeplaatst worden. Onze vrijwilliger vond dat Sergo een kans verdiende op een thuis en heeft hem ondergebracht in een kleinschalige shelter. Hij is gecastreerd en heeft de benodigde entingen inmiddels ook gehad.  

Het lijkt erop dat Sergo een mix wolfshond is. Volgens de dierenarts is hij gezond. Hij kan goed met mens en dier overweg. Misschien niet bij te kleine kinderen vanwege zijn formaat. In een nieuwe omgeving is het altijd weer even wennen waardoor hij misschien iets verlegener kan zijn.

Sergo wandelt al netjes aan de riem en is zindelijk. In een nieuwe omgeving kan dit wel even weer wennen zijn. Het lijkt alsof hij ooit wel een thuis heeft gehad zegt de vrijwilliger. Dit omdat hij alles met gemak oppakt.


De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gecastreerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.