Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339

Naam: Shurik
Leeftijd: +/- 2009
Geslacht: reu
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Grootte: 52 cm
Gewicht: 23 kg
Ras: kruising
Gezondheid: goed, heeft een oude fractuur op achterpoot die weliswaar niet goed hersteld is maar waar hij totaal geen last van heeft

Houding t.o.v. volwassenen: goed
Houding t.o.v. kinderen: goed
Houding t.o.v. andere honden: goed woont nu bij een andere hond in huis en zijn dikke vriendjes
Houding t.o.v. katten: goed

Kan enkele uren alleen blijven: ja maar altijd weer even oefenen in nieuwe situatie
Auto: goed
Zindelijk: ja maar weer even trainen bij aankomst
Loopt aan de riem: ja
Angstig: nee
Aanhankelijk: zeer aanhankelijk
Dominant: nee, probeert wel de leiding te nemen bij spelen met de andere hond maar zonder enige vorm van agressie

Shurik is een ouder mannetje, ze schatten hem tussen de 7 en 10 jaar maar aangezien zijn oogjes niet zo helder meer zijn denken ze eerder tegen de 10 jaar aan. Zal zo rond 2009 geboren zijn.
Vorig jaar, 2018 heeft Shurik een MRI scan gehad daar ze dachten dat het niet helemaal goed ging met hem maar gelukkig is er helemaal niks met hem aan de hand. Hij is helemaal gezond verklaard. Shurik leeft nog lekker gezond op zijn oude dag samen met een andere hond en houdt ervan om lekker te spelen.
Zijn nieuwe baasjes moeten er natuurlijk wel rekening mee houden dat Shurik last kan krijgen van ouderdomskwaaltjes maar tot nu toe is het gewoon een heerlijke oudere man.  

Heeft het grootste gedeelte van zijn leven aan een ketting in de tuin van zijn vorige baas geleefd. Totdat het huis verkocht werd en Shurik niet meer gewenst was. Zijn baas is vertrokken zonder hem. Alina heeft hem in die tuin liggend aan zijn ketting gevonden. Ze heeft hem meegenomen en hij woont nu bij een Foster thuis met nog een andere hond.

In het begin was dat wel even wennen voor Shurik, maar hij doet het super. Hij loopt netjes mee aan de riem en is zindelijk. Toen de 2e hond erbij kwam liet Shurik wel even zien dat hij de baas was al ging dit geheel zonder agressie. Ook met katten gaat hij goed samen. Volgens de Foster kan Shurik bij haar ook al eventjes alleen thuis zijn en houd hij van knuffelen en aandacht. Ze zegt Shurik is een fijn maatje ook voor de kinderen. Natuurlijk zal hij in een nieuwe omgeving weer opnieuw moeten wennen.

Shurik is gecastreerd en heeft alle vaccinaties inmiddels gehad. Wel heeft hij een oude breuk aan zijn achterpoot die niet goed hersteld is, maar hij heeft hier geen hinder van.

We zoeken voor Shurik een lieve baas waar hij oud mag worden. Die lekker met hem gaat wandelen en een maatje voor hem wil zijn. Hij woont nu in een appartement maar een huisje met een tuin zou hij ook heerlijk vinden.

Voor deze prachtige man is de adoptie prijs n.o.t.k. omdat hij het zo verdiend om zijn eigen thuis te krijgen en samen met zijn baasje (s) te genieten van het leven.