Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Shwarz
Geboren: +/- herfst 2016
Geslacht: reu
Grootte: +/- 55
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: ja
Goed met volwassenen: ja, moet alleen een paar dagen wennen
Goed met kinderen : bang voor kleine kinderen.

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee, kan wel schrikken en even gaan liggen
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Lieve Shwarz op zoek naar fijne rustige baas.  

Shwarz is een gecastreerde reu van ongeveer 3,5 jaar (geboren in de herfst van 2016). Hij is 55 cm groot en weegt 26 kilo. Hij was als rasechte Pointer aangeschaft, echter toen men merkte dan hij dat niet was is hij op straat gedumpt. Hier is hij door een hondenvanger gevangen en naar het staatsasiel gebracht om ingeslapen te worden. Onze vrijwilliger heeft hem hier weggehaald en ondergebracht in een kleinschalig shelter.

Shwarz is een beetje onzeker waardoor hij wel een paar dagen nodig is om aan zijn nieuwe omgeving en mensen te wennen. Maar als hij dat eenmaal is dan is hij super lief en aanhankelijk. Wel is hij bang van kleine kinderen. Wat oudere kinderen gaat goed als hij rustig de kans krijgt om eraan te wennen.

Met de honden in het shelter kan hij goed overweg. Zo ook met katten. Wel kan dit in een nieuwe situatie even weer wennen zijn. Shwarz loopt netjes aan de riem en is zindelijk.


We zoeken voor Shwarz een rustig thuis. Het liefst niet met te jonge kinderen. Mensen die hem de tijd willen en kunnen geven om aan zijn nieuwe omgeving te wennen.

De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gecastreerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.