Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339


Naam: Stella
Geboren: eind 2017
Geslacht: teef
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Grootte: 56 cm
Gewicht: 22 kg
Ras: Labrador mix  
Gezondheid: goed
Houding t.o.v. volwassenen: goed
Houding t.o.v. kinderen: goed
Houding t.o.v. andere honden: goed
Houding t.o.v. katten: goed
Kan enkele uren alleen blijven: ja maar altijd weer even oefenen in nieuwe situatie
Auto: goed
Zindelijk: ja maar altijd weer opnieuw oefenen in nieuwe situatie
Loopt aan de riem: ja
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Dominant: nee

Onze vrijwilligster heeft Stella “gevonden” op het internet waar ze werd aangeboden samen met haar pups. Ze was bang dat Stella in verkeerde handen zou vallen of als fokteef gebruikt zou gaan worden dus heeft onze vrijwilligster besloten om Stella op te halen en mee te nemen naar haar opvang. De pups hadden ondertussen al een plekje gevonden.

Stella is geboren eind 2017 en ze heeft een schofthoogte van 56 cm. Ze doet het in de opvang erg goed, ze gaat goed om met de andere dieren die daar zijn en ze gaat graag om met mensen (groot en klein). Stella wordt omschreven als een rustige en vriendelijke hond. Ze loopt netjes mee aan de riem, houdt ook van wandelen en met een ritje in de auto heeft ze ook geen probleem. We vragen natuurlijk wel om Stella tijd en rust te geven om aan haar nieuwe omgeving en baasje te wennen.

Stella heeft haar inentingen allemaal gehad en ook is ze gesteriliseerd. Het enige waar ze nu nog op wacht is haar eigen baasje/familie die ze haar liefde kan geven en waar ze oud mag worden. Gunt U Stella haar nieuwe leven? Stuur dan een mailtje naar ons en wie weet kunt U Stella in Uw armen sluiten.