Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Stoum
Geboren: +/- zomer 2012
Geslacht: reu
Grootte: +/- 50-55
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: onbekend
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee, kan wel schrikken en gaan liggen
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Stoum, een oudere heer die graag een gouden mandje wil.

Stoum is een reu van ongeveer 8 jaar (geboren in 2012), zo’n 50 cm groot en weegt iets van 25 kilo. Doordat zijn baasje overleden is en de familie hem niet wilde is hij naar het shelter gebracht om in te laten slapen. Onze vrijwilliger vond dat Stoum beter verdiende en heeft hem daarom meegenomen om een nieuwe baas voor hem te zoeken en wij helpen haar daarbij.

Stoum is een erg vriendelijke hond en vind bijna iedereen aardig. Alleen hele kleine kinderen vind hij wat minder. Waarschijnlijk vanwege de drukte die de kleine kinderen met zich meebrengen. Wat oudere kinderen vanaf een jaar of 8 is geen probleem. Met de honden in het shelter waar Stoum nu verblijft gaat hij goed om, met katten weten we niet.

Hij is gewend om aan de riem te lopen, is zindelijk. Hij kan soms wel even schrikken van onverwachte geluiden of bewegingen. Hij gaat dan meestal even liggen en afwachten wat er gebeurt. Als hij doorheeft dat er niks aan de hand is gaat ie weer verder.We zoeken voor Stoum baasjes die hem een fijn en rustig thuis kunnen geven. Een wandeling op zijn tijd, liefde en aandacht. Hij is al wat ouder dus alle drukte en activiteiten zijn voor hem niet meer zo nodig.

De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gecastreerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.