Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Tarra
Geboren: april 2017
Geslacht: teef
Grootte: +/- 55
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: nee
Goed met volwassenen: ja, moet wel wennen
Goed met kinderen : nee

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Mooie Tara zoekt haar rustige thuis

Tara heeft het niet getroffen in haar jonge leventje, ze is door onze vrijwilligster gered uit een dodingsstation en naar de opvang gebracht. Hier merkten ze dat Tara in het begin erg voorzichtig, afwachtend is naar mensen toe en een beetje onrustig is in nieuwe situaties. Dit komt waarschijnlijk doordat ze geen goede ervaringen heeft gehad met mensen (mishandeling en honger) dus zoeken we voor Tara een thuis die haar echt de rust en het vertrouwen kunnen geven en haar laten zien dat niet alle mensen gelijk zijn. Dat er ook mensen zijn die wel van honden houden en geduld met haar hebben.

Voor Tara zou het dan ook mooi zijn als er al een hond zou zijn waar ze zich een beetje aan kan optrekken en die haar kan laten zien dat het leven goed kan zijn.

Aangezien Tara zo voorzichtig is plaatsen we haar liever niet bij kleine kinderen. Wat Tara wel heerlijk vindt is, fijne lange wandelingen maken. Ze loopt dan ook netjes mee aan de riem. Misschien op zijn tijd een cursus doen met Tara want ze leert wel graag nieuwe dingen. Een ritje in de auto is ook geen probleem voor haar.

Tara heeft een schofthoogte van 55 cm en weegt 20 kilo, geboren in april 2017. Ze heeft haar inentingen gehad en is gesteriliseerd, klaar om de reis te maken.


Ze wacht nu alleen nog op haar nieuwe, geduldige en liefdevolle baasje!

De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.