Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Tosha
Geboren: +/- eind 2017
Geslacht: reu
Grootte: +/- 60
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: ja
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn


Tosha is op zoek naar zijn liefdevolle maatje!

Tosha is gevonden bij een benzinepomp, waar hij aan kwam wandelen. Ze hebben geen idee waar Tosha vandaan kwam, hier is hij een aantal dagen gebleven totdat onze vrijwilligster hiervan hoorde en hem heeft opgehaald en naar de opvang heeft gebracht.

In de opvang doet Tosha het goed, hij gaat goed om met de andere honden zowel mannetjes als vrouwtjes.

De vrijwilligsters geven aan dat ze merken dat Tosha heel erg graag zijn eigen baasje zou willen hebben. Als ze bij hem zijn geniet hij van hun aandacht maar kijkt ook verdrietig als ze weer verder moeten en Tosha wil ze het liefst tegen houden zodat hij verder kan gaan met genieten van de mensen in zijn omgeving.

Tosha’s karakter wordt omschreven als zachtaardig en liefdevol maar ook energiek en actief. Ze noemen hem in de opvang: “a bright star”.

Wij zoeken voor Tosha dan ook een familie die actieve dingen met hem wil ondernemen, lekker wandelen of een cursus gaan doen. Tosha zou het heerlijk vinden om bezig te zijn en helemaal omdat hij dan in de buurt is van zijn mensen. Wandelen vindt hij heerlijk en loopt ook netjes mee aan de riem, ook met een ritje in de auto heeft hij geen probleem. Tosha heeft wel de tijd en rust nodig om te wennen aan zijn nieuwe thuis, zijn nieuwe familie maar hij heeft zoveel liefde te geven en smacht naar zijn thuis.

Tosha is geboren rond eind 2017 en heeft een schofthoogte van 60 cm. Hij is ondertussen gecastreerd en heeft al zijn inentingen gehad, klaar om naar zijn familie te gaan.

Bent U degene die Tosha de liefde kan geven die hij zo graag wil en die Tosha ook zo graag wil geven, laat het ons dan weten via een mail en wie weet kunt U samen de toekomst in gaan.

De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gecastreerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.