Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 57942860 
Cora +31 6 22830339

Naam: Tusik
Leeftijd: zomer 2017
Geslacht: reu
Hoogte: 55 cm
Gewicht: 25 kg
Geneutraliseerd: ja
Ras: mix
Gezondheid: goed

Omgang met:
Volwassenen: moet altijd wennen, maar als hij je leert kennen is het een super lieve en aanhankelijke hond
Kinderen: hetzelfde als met volwassenen
Katten: goed
Honden: goed

Alleen zijn: ja
Auto: prima
Zindelijk: ja
Riem: loopt goed mee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Dominant: nee

Tusik is een gecastreerde reu van iets meer als 1 jaar oud. (geboren zomer 2017) Hij weegt ongeveer 25 kilo en is zo’n 55 cm groot. Hij is door de vrijwilligers van zijn vorige baas overgenomen. Deze baas zorgde heel slecht voor Tusik. Hij kreeg amper te eten of drinken en werd ’s ochtends buiten gelaten zonder dat er naar hem om werd gekeken.

In het begin is Tusik beetje voorzichtig tot hij door heeft dat het goed is. Dan is hij helemaal blij, sociaal en aanhankelijk zowel bij volwassenen als kinderen. Hij woont nu samen met andere honden in een kleinschalig shelter en dit gaat goed. Bij zijn vorige baas was hij ook gewend aan katten. Wel zal dit in een nieuwe situatie even weer moeten wennen.

Hij is gek op wandelen en loopt dan ook netjes aan de riem. Tusik is zindelijk en mee in de auto gaat ook goed. Hij is nog een jonge hond die nog wel van alles moet leren. Maar wel een hond die niet genoeg heeft aan zomaar een blokje om.

We zoeken voor Tusik dan ook een baasje met of zonder andere hond. Een familie met of zonder kinderen. Maar wel een actieve baas die bereid is om samen met Tusik dingen te gaan ondernemen en hem dingen wil gaan leren.

De adoptiebijdrage is 290,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.