Paws from Russia, Moskou | Dennis +31 6 12802090
Cora +31 6 22830339

Naam: Tusik
Geboren: +/- zomer 2017
Geslacht: reu
Grootte: +/- 55
Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed

Goed met andere honden: ja
Goed met katten: ja
Goed met volwassenen: ja
Goed met kinderen : ja

Zindelijk: ja
Gewend aan de riem: ja
Dominant: nee
Angstig: nee
Aanhankelijk: ja
Jachtgedrag : onbekend
Kan alleen blijven voor enkele uren: ja maar zal in nieuwe omgeving weer even wennen zijn

Lieve Tusik wil graag een gouden mand

Tusik is een gecastreerde reu van iets meer als 3 jaar oud. (geboren zomer 2017) Hij weegt ongeveer 25 kilo en is zo’n 55 cm groot. Hij is door de vrijwilligers van zijn vorige baas overgenomen. Deze baas zorgde heel slecht voor Tusik. Hij kreeg amper te eten of drinken en werd ’s ochtends buiten gelaten zonder dat er naar hem om werd gekeken.

In het begin is Tusik beetje voorzichtig tot hij door heeft dat het goed is. Dan is hij helemaal blij, sociaal en aanhankelijk zowel bij volwassenen als kinderen. Hij woont nu samen met andere honden in een kleinschalig shelter en dit gaat goed. Bij zijn vorige baas was hij ook gewend aan katten. Wel zal dit in een nieuwe situatie even weer moeten wennen.

Hij is gek op wandelen en loopt dan ook netjes aan de riem. Tusik is zindelijk en mee in de auto gaat ook goed. Hij is nog een jonge hond die nog wel van alles moet leren. Maar wel een hond die niet genoeg heeft aan zomaar een blokje om.


We zoeken voor Tusik dan ook een baasje met of zonder andere hond. Een familie met of zonder kinderen. Maar wel een actieve baas die bereid is om samen met Tusik dingen te gaan ondernemen en hem dingen wil gaan leren.

De adoptiebijdrage is 320,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gecastreerd, gechipt en gevaccineerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Is dit toch niet de hond waar u voor gevallen bent en zou u graag een hondje een gouden toekomst zou willen geven, kijk dan vooral eens op onze facebook pagina of bezoek onze website Paws from Russia. Daar staan al onze honden die op zoek zijn naar een liefdevol en veilig thuis.